Abonnementen

Door een abonnement te nemen verzekert u zich van een serie van zes goede concerten voor een prima prijs. U wordt hiermee donateur van de Stichting Alkmaarse Kamermuziek en steunt de stichting in het realiseren van haar doelstelling: het organiseren van kamermuziek- concerten van hoge kwaliteit in de regio Alkmaar.

De concerten vinden in de regel plaats op de laatste dinsdag van de maanden september, oktober en november en het daarop volgende jaar  in januari, februari en maart.

Door de Corona-pandemie is de muzieksector en met name ook de kamermuziek zwaar getroffen. Het bestuur van de stichting ziet het als onderdeel van haar taak om binnen het kader van haar doelstellingen waar mogelijk musici die de kamermuziek beoefenen zoveel mogelijk te steunen. Een ruimhartiger financieel beleid met betrekking tot de gevraagde honoraria is daarvoor een van de mogelijke instrumenten. Mede in verband daarmee acht het stichtingsbestuur het verantwoord om de toegangsprijzen met ingang van het seizoen 2020-2021 aan te passen.

Voor een abonnement met recht op toegang tot de 6 concerten betaalt u € 110,- .
Mits er vrije plaatsen beschikbaar zijn, is de toegang voor jongeren tot 18 jaar gratis .

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u uw abonnement bestellen en betalen. De bevestiging van uw bestelling met uw E-abonnement krijgt u daarna via de mail toegezonden. U kunt het abonnement daarna zelf afdrukken of op uw smartphone tonen bij binnenkomst van de zaal.

Wilt u liever telefonisch bestellen, dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19:00 en 21:00 uur op 0251 655211.

Als gevolg van de Corona-pandemie is het aantal zitplaatsen in Theater de Vest beperkt.
Toedeling van de abonnementen geschied op basis van binnenkomst van de betalingen. Mocht het maximum beschikbare aantal te verkopen abonnementen bereikt zijn dan berichten wij u hierover en restitueren uw betaling.

Als u op de contact pagina uw gegevens vermeldt en naar ons toestuurt, krijgt u van ons een betaalverzoek toegezonden.

De velden met een * zijn verplicht in te vullen.Seizoenabonnement
€ 110,00


Totaal


Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de (mail)communicatie met u betreffende de concerten die wij organiseren. Lees onze privacy verklaring .