Losse kaarten

De prijs van een losse toegangskaart voor een concert uit onze concertserie bedraagt  in de voorverkoop € 22,50 .
Kaarten aan de zaal kosten € 25,00.
De prijzen zijn inclusief garderobe .

Als er vrije plaatsen beschikbaar zijn hebben jongeren tot 18 jaar , op vertoon van hun ID-kaart, gratis toegang.

Door de Corona-pandemie is de muzieksector en met name ook de kamermuziek zwaar getroffen. Het bestuur van de stichting ziet het als onderdeel van haar taak om binnen het kader van haar doelstellingen waar mogelijk musici die de kamermuziek beoefenen zoveel mogelijk te steunen. Een ruimhartiger financieel beleid met betrekking tot de gevraagde honoraria is daarvoor een van de mogelijke instrumenten. Mede in verband daarmee heeft het stichtingsbestuur de toegangsprijzen met ingang van het seizoen 2020-2021 aangepast.

Voorafgaand aan de uitvoering van een concert zijn losse kaarten verkrijgbaar in de hal van het TAQA theater de Vest.
Met ingang van het seizoen 2020-2021 zijn alleen Pin betalingen mogelijk.

Door de beperking die het Coronavirus ons oplegt is het aantal losse kaarten beperkt. Wij adviseren u losse kaarten via onze website te bestellen. Voor het geval het maximum aantal te verkopen kaarten bereikt is krijgt u van ons een bericht en restitueren wij uw aankoop.

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u uw kaarten in de voorverkoop bestellen en betalen. De bevestiging van uw bestelling met uw E-ticket krijgt u via de mail toegezonden.

Als u aangeeft dat u voorafgaand aan het concert een uitgebreide concert toelichting wilt ontvangen dan sturen wij u deze via de mail.

De velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Toegangskaarten
€ 22,50


Totaal


Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de (mail)communicatie met u betreffende de concerten die wij organiseren. Lees onze privacy verklaring .